A bíráló bizottság tagjai

Az önök sztorijait kiváló szakemberekből és közéleti személyiségekből álló zsűri értékeli.
Ők döntenek arról, hogy ki legyen az a 10-10 díjazott orvos határon innen és határon túl, akinek a neve és a története felkerül szavazási oldalunkra, először abc sorrendben. A végleges helyezést, hogy ki lesz a toplista nyertese, illetve, kik lesznek a dobogósok : az önök szavazatai döntik majd el.

Dr. Szentes Tamás

Az országos tisztifőorvos, már tavaly is a zsűri elnöke volt. Most is az összetartozást, a közös gyökereket hangsúlyozza. [tovább...]

Dr. Bedros J. Róbert

A Szent Imre Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója, a MOMOT elnöke évek óta velünk van, azaz  a bíráló bizottság tagjaként a professzor egyértelműen odaállt a háziorvosok mellé.
 [tovább...]

Berszán Lajos

A kezdetektől zsűritagunk a „ pap bácsi”, aki rangos eseményt ünnepelt idén. A gyimesiek „pap bácsiját„ ötven éve szentelte pappá Márton Áron püspök. Berszán Lajos kanonok   aranymiséjét mutatta be, pappá szentelése után napra pontosan ötven évvel szülőfalujában, a székelyföldi Zágonban.
 [tovább...]

Dr. Béres József

A Béres Gyógyszergyár elnöke az Év Praxisa pályázat meghirdetése óta tagja a zsűrinek, és támogatóink között is szerepel. Dr. Béres József így vélekedik a pályázatról és a gyógyítók iránti elköteleződéséről [tovább...]

Dr. Farsang Csaba

Évek óta a bíráló bizottság tagja, sőt: az ötlet –, hogy nyissunk a határon túli orvosok felé- tőle származik. Nagy tudású professzor, a betegek bizalmát könnyen megnyerő, mondandója mindig hiteles, betegcentrikus, az orvos-beteg bizalmat erősíti.
 [tovább...]

Dr. Kásler Miklós

„A nemzet közös ihlet” – idézte József Attilát  a legutóbbi díjátadón Kasler Miklós professzor, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, aki a kezdetek óta tagja a zsűrinek.  Ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a költői „közös ihlet” szellemisége az idén is áthatotta a pályázatot, hisz részt vett benne a szétszakított ország számos képviselője. Ez a program a Kárpát-medence legnagyobb nemzetének tagjait köti össze.
 [tovább...]

Dr. Rurik Imre

A Magyar Tudományos Akadémia doktora, egyetemi tanár, a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán a Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszék vezetője, a Magyar Elhízástudományi Társaság ügyvezető elnöke. Kutatási területéhez tartozik az életkorral járó biológiai változások elemzése, valamint a foglalkozással összefüggésbe hozható betegségek tanulmányozása. A zsűri munkájába idén kapcsolódik be először.
 [tovább...]

Dr. Száray Eszter

2015-ben ő nyerte el „Az év praxisa a Kárpát-medencében „pályázat hazai első helyezését. A biatorbágyi Száray Eszterre a második szakaszban- az internetes voksok leadásának két hetében - Herceghalom és Biatorbágy lakosai szavaztak, a szó szoros értelmében éjt nappallá téve. Miivel egy IP címről - a kistelepülésekre és falvakra tekintettel – négyóránként lehetett szavazni, olyan anyukák is voltak, akik a szoptatáshoz igazították saját voksolásukat. Így lett Eszternek több mint 10000 szavazata, amivel a dobogó legfelső fokára állhatott.  [tovább...]

Sztankó Péter

Idén először ül a zsűri tagjai között Sztankó Péter a Webbeteg és a DRportál főszerkesztője. A két portál felhívja a figyelmet az egészségtudatos magatartásra, fórumot teremt az egészségügyi problémákkal küszködő internetezőknek, és biztosítja a hiteles orvos- beteg kommunikációt. [tovább...]

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

Béres

BERLIN-CHEMIE

77 Elektronika Kft

www.omron-healthcare.com

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net