Hírek, események

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 6

Dr. Bokor Márton Csíkszeredából érkezett, a határon túli 3. helyezés  birtokosa. Egyik  ajánlója a Hargita Megyei Tisztiorvosi Hivatal Igazgatója ezt írja róla:

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 7

Dr. Kovács György Zoltán  81 esztendős címzetes főorvost  nagyon szeretik  a körösladányiak, annyira, hogy a díjátadóra  Kardos Károly, a település polgármestere is elkísérte.

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 8

Dr. Baksa Géza Nagydobronyból majdnem dobogós helyezést ért el.  A kárpátaljai orvost és munkatársát a Kárpáti Igaz Szó szerkesztősége ajánlotta. Az internetes szavazás hírére, és a meghívásunkra így reagált:

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 9

Kiváló helyezést ért el Dr. Fodor Zsuzsanna  Békés megyéből, az aprócska Pusztaföldvárról. 15 ajánlást kapott, történetet írt róla  a tanárnő, az  önkormányzati képviselő, a könyvtáros,  de az evangélikus lelkész is.

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 10

Dr. Váradi István Farkaslakáról szintén a Kiváló helyezés birtokosa.  A Tamási Áron  szülőfalujából érkezett orvos alapította Székelyudvarhelyen az S.O.S Lelki Segély Szolgálatot, amelynek most is a szakmai irányítója.

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 11

Dr. Megyeri -Bródi Melinda  Kárpátaljáról, Nagypaládról érkezett, és a szavazatok alapján kiváló helyezést kapott. Ajánlója a Kárpáti Igaz Szó szerkesztősége.

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó gálájának nyerteseivel / 12

Dr. Dolán Rózsa  felvidéki doktornő, Magyarbélen rendel kis betegei örömére. + 40 éve csak teszem a dolgomat nap mint nap.”- mondja, és nem is érti miért javasolták.

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „ Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó támogatóival / 13

A Hungaropharma a két második helyezett ajándékáról gondoskodott, egy laptopot vihettek haza, illetve valamennyi praxis képviselője a  Gyöngy és az Alma patikák kozmetikumaiból  kapott ízelítőt. A vállalatcsoport nevében Dr. Lázár Szabolcs köszöntötte  a kedves pályázókat, és egyetlen szót emelt ki: önzetlenség.

tovább...

2017. szeptember 19.

Interjú „Az év praxisa a Kárpát- medencében” díjátadó támogatóival / 14

Az Innomed Medical Zrt. hetedik éve ad  egy-egy EKG készüléket a hazai és a határon túli nyertesnek,  mellette  7db PulseOxi méterrel (SPO2) jutalmazzák a díjazottakat. Vincze Attila termelési igazgató hangsúlyozta, hogy  a cég első fejlesztése egy háziorvosok számára létrehozott EKG volt 1988-ban.

tovább...

2017. szeptember 07.

Még mindig a díjátadó gála betűkben és képekben…

A zsűri elnökének - Dr. Szentes Tamás helyettes államtitkár – köszöntője után  a bíráló bizottság tagjai üdvözölték a  TOP listás praxisok   résztvevőit.
Immár hetedik éve olvassa az ajánlásokat  Kásler Miklós professzor, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója . A pályázat magyarságot összefogó erejéről szólva  Szondi Lipótot, a nagy magyar pszichiátert idézve rámutatott, hogy az evolúció során mindannyian hozzuk magunkkal a genetikai adottságainkat, a sorsunkat, amelyre rárakódik a tradíció, a kultúra és mindazok a spirituális események, amelyek meghatározzák az emberiséget.

tovább...

2017. szeptember 06.

Döntöttek a szavazók, megvannak a nyertesek!

Mindszentről és Erdélyből, Mádéfalváról érkezett a két első helyezett. A hetedik alkalommal kiírt pályázatot Dr. Ávéd János  hazai és Dr. Kovács Rozália határon túli háziorvos nyerte meg.   A Kárpát-medencén átívelő pályázat díjátadó gáláján- az Emberi Erőforrások Minisztériumában - dr. Szentes Tamás helyettes államtitkár, a zsűri elnöke köszöntötte a megjelent TOP 21 Praxis képviselőit/ hiszen a zsűri egy különdíjat is kiadott./, valamint a megjelent polgármestereket, megyei kormányhivatalok munkatársait, plébánosokat és lelkészeket, idős és gyermekotthonok vezetőit, határon túli szerkesztőségeket, akik számos történetet írtak, azaz  ajánlották háziorvosukat.

tovább...

2017. augusztus 22.

Ki nyerte meg „Az év praxisa a Kárpát -medencében” pályázatot?

MEGHÍVÓ
„Örömmel tájékoztatjuk,hogy„Az év praxisa a Kárpát – medencében” pályázat díjátadó gáláját  2017. szeptember 5. napján 11 órakor rendezzük meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma Arany János utcai épületének (1051 Budapest, Arany János u. 6-8.) VIII. emeleti nagytermében, melyre ezúton sok szeretettel meghívjuk, munkatársaival, családtagjaival, ajánlóival együtt.„
Ezt a levelet kapta a 20 TOP listás praxis vezetője.

tovább...

2017. július 03.

Díjátadó szeptemberben!

Bizonyára sokan szeretnék már olvasni az internetes szavazás végeredményét. Már csak két hónap türelmet kérünk, hiszen szeptember 5-én 11 órakor Budapesten az Egészségügyi Államtitkárság Arany János utcai épületének/ Arany János u 6-8/ VIII. emeleti nagytermében kiderül ki nyerte meg a nemes versengést!
Néhány hazai TOP listás reakcióját már közreadtuk, következzenek a határon túliak!

tovább...

2017. június 15.

„Végtelenül örülök a betegeim szeretetének”

Sokan kérik , hogy közöljük a szavazás eredményét, amit sajnos nem tehetünk. Mi maradna akkor a díjátadóra? A lényeg úgyis az, hogy mindenki, akit ajánlottak a betegei: nyertese „ Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázatnak, különös tekintettel a hazai és a határon túli TOP tízes listán szereplőkre. Néhány  reagálás a  TOP listás hírre:

tovább...

2017. május 29.

Május 28-án éjfélkor véget ért a szavazás!

„Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat, második szakasza – az internetes szavazás- az Önök segítségével lezárult. Köszönjük érdeklődésüket, kérdéseiket, megjegyzéseiket, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy mennyire aggódnak orvosukért, pontosabban, azért, hogy elegendő szavazatot kapjon! Sokan türelmetlenek, és jelzik, hogy nem látják a végeredményt. Így igaz, hiszen a 10-10 TOP listás orvos nevét ismét ABC rendben olvashatják, mint a szavazás elején.
Tavaly összesen 40000 szavazat érkezett a TOP 20-ra, idén már 3 nappal a szavazás vége előtt elértük a negyvenezret, és 89089 szavazattal zártuk a voksolást! A Google analízise alapján tudjuk, hogy az oldalmegtekintések száma / ami azt jelenti, hogy nemcsak szavaznak látogatóink, de nézegetik az ajánlásokat, meg a híreket is/ több mint 375300!

tovább...

2017. május 26.

Még három napig szavazhat!

Tavaly összesen 40 000 szavazat érkezett  a TOP 20-ra, idén  már 3 nappal a szavazás vége előtt  elértük a negyvenezret!  Az eddigi oldalmegtekintések száma / ami azt jelenti, hogy nemcsak szavaznak látogatóink, de nézegetik az ajánlásokat, meg  a híreket is/ több mint 223 000!  Nagyon-nagy a forgalmunk aminek természetesen örülünk, és arra buzdítjuk Önöket, hogy  továbbra is voksoljanak kedvenc orvosukra,  ami – ha egy egész település szavaz- egész biztosan meglátszik a helyezéseken! 

tovább...

2017. május 23.

6 nap múlva véget ér a szavazás!

A szavazatok száma folyamatosan emelkedik! A 17 000 lakosú Csongrád és  7000 lakosú Mindszent / gondolom a város összes lakója éjt-nappallá téve szavaz/  jelöltjei : Dr.Gali Ida és Dr. Ávéd János  folyamatosan egymást váltja, egyik nap egyikük, másik nap másikuk áll az élen!
A sorrenden Miskolc tudna változtatni, ha a  harmadik  helyezett Dr. Székely Annamária szavazói belehúznának!
Dr. Ávéd János szavazatinak száma 23-án 6784, Dr. Gali Ida 6501 szavazatot kapott, Székely Annamáriá pedig 4146-ot. A negyedik helyen Dr. Darvai László áll 3304 szavazattal , alig maradt le tőle Fodor Zsuzsanna, Dr. Hasitz Ágnes, Dr. Németh András, Dr. Kormány Zsolt, és Dr. Mangó Gabriella. A határon túliak versenyében három erdélyi orvos dobogós,  Dr. Kovács Rozália áll az első helyen 2263 szavazattal, őt követi Dr. Bokor Márton 1308 szavazattal, a  harmadik Dr. Nusszer Zoltán 1304 szavazattal. Utána alig lemaradva a kárpátaljai Dr. Baksa Géza áll a negyedik helyen,  majd Dr. Matus Mária, Dr. Gaál Géza, Dr. Váradi István, Dr. Dicska Viktor, Dr. Dolán Rózsa,  és Dr. Megyeri Melinda jön.
A legtöbbet szavazó városok: Budapest, Csongrád, Miskolc, Eger , Mindszent, és  a hatodik Csíkszereda Erdélyből.
Még mindig megfordíthatja a sorrendet! Csak szavazzon négyóránként, és használja mobiltelefonját is!

tovább...

2017. május 23.

MEGHÍVÓ

Kedves Ajánló!

A zsűri által kiválasztott hazai és határon túli TOP 10 már mindenképpen nyertese „ Az év praxisa a Kárpát- medencében” pályázatnak. Mint tudja május 28-ig tart a második szakasz, vagyis az internetes szavazás, tehát addig még befolyásolhatja, hogy kié lesz a dobogós helyezés.

Ha Ön  úgy érzi, hogy  az ünnepélyes díjátadón orvosa mellett a helye, és, hogy szeretne osztozni vele a megható pillanatokban, úgy szeretettel meghívjuk „ Az év praxisa a Kárpát -medencében” ünnepélyes díjátadójára, Az okleveleket Dr. Mészáros János és Dr. Szentes Tamás helyettes államtitkárok adják át.
A rendezvény helyszíne: az Egészségügyi Államtitkárság Arany János utcai épületének/ Budapest Arany János u 6-8/ VIII. emeleti nagyterme.  A díjátadó június 7-én 11h-kor kezdődik.
Kérjük, jelezze portálunkon részvételi szándékát!

tovább...

2017. május 21.

Helyzetkép május 21-én!

Kérjük figyeljenek arra, hányan használnak egy  publikus IP címet!
Egy e-mail: „ Kedves Szervezők!
Szerettem  volna egy kör e-mailt körbeküldeni doktornőnk betegeinek, hogy  szavazzanak rá!
Nem merem megtenni, mert nem lehet szavazni, csak a határon túli orvosokra! Kérem segítsenek!
Köszönettel: Ági”
Informatikusunk jelzi, hogy minden rendben a rendszer működik. Félóra múlva egy újabb e-mail:
„Kedves Szervezők!
Elnézést kérek, kiderült, hogy a lányom  is szavazott, ezért nem sikerült nekem!
Köszönettel:
Ági”
Néhány információ. A szavazás kezdete óta több mint 16 000 felhasználó látogatta meg az http://evpraxisa.hu/ -t, és összesen több mint százhatezerszer tekintették meg valamelyik oldalunkat.
A szavazatok Magyarországról, Romániából, Ukrajnából, Németországból, Szlovákiából  érkeznek. A látogatók 55,1 százaléka mobiltelefonról szavaz, 39.9 százaléka számítógépről, 4.9 százaléka pedig tabletről.
Aktuális állás a hajnali eredmény szerint a tovább gombra kattintva megtekinthető.

tovább...

2017. május 18.

Napról napra változik a szavazatok állása!

Egy kis statisztika. A harmadik napnál tartunk eddig 10482 felhasználó járt a portálunkon, átlagban
 2 perc 45 másodpercet töltöttek a szavazással, illetve az oldalak böngészésével.
A látogatók 58.5 %-a visszatérő- azaz rendszeresen szavaz-, 41.5 százaléka új látogató.
Többen kérdezték, hogy miért nem lehet nyomon követni folyamatosan a szavazatok állását?
„Szinte első naptól kezdve ugyan ez az állás, amit kevésbé akarok elhinni „- írja Márta.
 Nem egészen. Tegnap Dr. Gali  Ida állt az első helyen , ma azaz május 18-án Dr. Ávéd János/ 1924 szavazat/ Gali doktornőnek 1805 szavazata van, tehát a különbség kicsi.
Az elkövetkezendő napokban folyamatosan változik majd a szavazatok száma, vele együtt a helyezések is, tehát a mostani eredményből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.
Tavaly a verseny vége felé  óráról órára változott az első és a második helyezett szavazatainak száma, így hol egyikük, hol másikuk került az első helyre. De ne szaladjunk ennyire előre!
Dr. Székely Annamáriának 1372, Dr. Fodor Zsuzsannának 1331, Dr. Darvai Lászlónak 991
Dr. Németh Andrásnak 562, Dr. Kovács György Zoltánnak 320, Dr. Mangó Gabriellának 282, Dr. Kormány Zsoltnak 233 , Dr. Hasitz Ágnesnek 137 szavazata van.
Dr. Kovács Rozália  a határon túlról 837, Dr. Bokor Márton 491, dr. Nuszer Zoltán 432, Dr. Baksa
Géza 221, dr. Gaál Géza 135 szavazatot kapott. Kis eltéréssel szinte ugyanennyi szavazatot tudhat magáénak Dr. Matus Mária, Dr. Váradi István, Dr. Megyeri Melinda, Dr. Dicska Viktor, és Dr. Dolán Rózsa.
Ami a szavazás menetét illeti, a szavazóoldalon 4 óránként megjelennek az új szavazatok. Tájékoztatjuk Önöket, hogy többféle szavazási mód létezik/ (többfajta regisztrációhoz kötött, és IP címhez rögzített ), a mi rendszerünket az  elmúlt 6 év tapasztalatai és visszajelzései alakították ki.

tovább...

előző12következő
 

Támogatóink és médiapartnereink

Béres

Béres

BERLIN-CHEMIE

77 Elektronika Kft

www.omron-healthcare.com

www.vecsecity.hu

Weborvos szerkesztősége

Kor Kontroll Tarsaság

más rádió

Felvidek.ma

Felvidek.ma

CSiki hírlap

Krónika online

Udvahelyi Híradó

Erdélyi Napló

Vásárhelyi Hírlap

Krónika

Gyergyói Hírlap

Székelyhon.ro

Kiszo.net

Kiszo.net